PRESENTEREN, ACTEREN & VLOGGEN

Mijn oma zei vroeger altijd al, “Ineke hoort op het toneel”. Daar heb ik tot een aantal jaren geleden geen gehoor aan gegeven. Totdat ik werd gevraagd voor een commercial. Collega’s uit het vak zagen potentie. En wat bleek, ik vond het ontzettend leuk! En, niet onbelangrijk, het werd goed ontvangen. Voor bijvoorbeeld Grandioos Groningen en Pro Motion Pictures heb ik inmiddels meerdere online-videoproducties gepresenteerd. Vloggen, presenteren, voice-overs inspreken en live presenteren; hierin heb ik mijn weg gevonden.

MIJN SHOWREEL

Bomen over bomen – Gemeente Groningen

Prinsjesdag – Provincie Groningen

INEKE IS TERUG

Commercial Presentatie – ProMotion Pictures

VLOG – Grandioos Groningen

Willekeurige afleveringen van een aantal verschillende programma’s:

Commercial Presentatie – ProMotion Pictures

VLOG – Humanitas

VLOG – Northern Netherlands Plastic Foundation

VLOG – Stichting Ein Ros

VLOG – overig