PRESENTEREN, ACTEREN & VLOGGEN

Mijn oma zei vroeger altijd al, “Ineke hoort op het toneel”. Daar heb ik tot een aantal jaren geleden geen gehoor aan gegeven. Totdat ik werd gevraagd voor een commercial. Collega’s uit het vak zagen potentie. En wat bleek, ik vond het ontzettend leuk! En, niet onbelangrijk, het werd goed ontvangen. Voor Grandioos Groningen heb ik inmiddels meerdere online-videoproducties gemaakt en ook voor Pro Motion Pictures mocht ik voor het eerst gescript, geregisseerd en wel, een klus draaien. Vloggen, presenteren, voice-overs inspreken en live presenteren; hierin heb ik mijn weg gevonden.

PRESENTATIE – Grandioos Groningen

Willekeurige afleveringen van een aantal verschillende programma’s:

Commercial presentatie – Leasefiets

VLOG – Humanitas

VLOG – Northern Netherlands Plastic Foundation

VLOG – Stichting Ein Ros

VLOG – overig